NgeunaanUS

Maca deui
  • Hangzhou Antigen

    Antigén Hangzhou

    Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. ("Testsea Biotech" kanggo pondokna) salaku anak perusahaan HangZhou ANTIGEN technology Co., LTD, Diadegkeun dina 2015 sareng ngahontal terobosan pasar ngan ukur 6 taun, sareng skala bisnisna ningkat ka sababaraha ratus juta yuan .
  • Team

    Tim

    Kasuksésan teu aya anu gampang.Balik prestasi Testsea Biotéh nyaéta gawé teuas sakabéh tim jeung kumawula kana panalungtikan sarta pamekaran téknologi inti.

Wilujeng tepang taun ti testsea Biotech

logo

Seri produk

WartajeungKajadian

Témbongkeun Sadaya