Tentang Kami

qwffas

Otak Zhou

General Manajer-HangZhou ANTIGEN téhnologi Co.,LTD

Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. ("Testsea Biotech" kanggo pondokna) salaku anak perusahaan HangZhou ANTIGEN technology Co., LTD, Diadegkeun dina 2015 sareng ngahontal terobosan pasar ngan ukur 6 taun, sareng skala bisnisna ningkat ka sababaraha ratus juta yuan .

Dina persaingan pasar anu beuki sengit ayeuna, salaku perusahaan énggal, naha Testsea Biotech tiasa nangtung dina bagéan produk réagen diagnostik in vitro (IVD)?Ieu ngan mimiti campur dina widang perdagangan asing di 2019. Naha Testsea Biotéh bisa nyieun gains di pasar luar negeri penting?Ieu alatan rupa-rupa strategi timely dilaksanakeun ku Testsea Biotéh: hiji nangtung dina "jandela" tina ngembangkeun industri;anu sanésna nyaéta ngagunakeun inovasi téknologi salaku kakuatan panggerak;katilu nyaeta konstruksi platform éféktif;anu kaopat nyaéta ngahargaan tren digital... …Teu aya kasuksésan anu gampang.Balik prestasi Testsea Biotéh nyaéta gawé teuas sakabéh tim jeung kumawula kana panalungtikan sarta pamekaran téknologi inti.