Omicron jauh leuwih ngabahayakeun ti influenza

Sanajan leuwih lemah batan saméméhnaCOVID-19varian, Omicron masih loba deadlier ti flu, utamana pikeun maranéhanana anu teu pinuh divaksinasi, ceuk para ahli Rebo.

 

Tingkat kematian COVID-19 sacara umum di Hong Kong sakitar 0.7 persén, langkung luhur tibatan flu musiman, Wang Guiqiang, diréktur Departemen Panyakit Inféksi di Rumah Sakit Pertama Universitas Peking, nyatakeun dina konperénsi pers ngeunaan Pencegahan Bersama sareng Mékanisme Kontrol Déwan Nagara Rebo.

 

"Hiji hébat data Hong Kong masihan kami nyaéta yén tingkat maot pasien raket patalina sareng status vaksinasina," negeskeun Wang, nyatakeun yén "tingkat kematian di Hong Kong tiasa turun tina 3.2 persén ka 0.96 persén upami pasien nampi. hiji dosis vaksin.Tingkat maotna bakal dikirangan deui kana 0.14 persén kalayan dua dosis sareng 0.03 persén kalayan tilu dosis vaksin. ”

 

Wang ngadesek manula sareng anu ngagaduhan kaayaan kaséhatan dasar pikeun divaksinasi sareng khususna nyandak suntikan booster pikeun leres-leres ngirangan kasabaran Omicron.

antigen rapid test kit factory


waktos pos: Apr-08-2022