Warta pausahaan

  • Leaders of Yuhang District visited Testsea Bio

    Pimpinan Kacamatan Yuhang ngadatangan Testsea Bio

    Dina isuk-isuk 6 Désémber, Tang Liyu, anggota Komite Tetap Komite Distrik Yuhang Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, sareng Sekretaris Panitia Partai Kota Pingyao, sareng Yao Wenhua, timbalan kapala Pamaréntahan Rakyat Distrik Yuhang. , Kota Hangzhou, Zhejiang...
    Maca deui
  • Company statement on Virus mutation.

    Pernyataan perusahaan ngeunaan mutasi Virus.

    Numutkeun kana panilitian panganyarna, aya seueur galur mutan tina virus Covid-19 anu mangrupikeun varian Inggris (VOC202012/01, B.1.1.7 atanapi 20B/50YV1).Aya 4 titik mutasi dina protéin nukléokapsid, anu aya di D3L, R203K, G203R sareng S235FS Afrika Kidul ...
    Maca deui
  • Testsealabs COVID-19 Antigen Rapid Test can effectively cover coronavirus Omicron (B.1.1529) variant strain

    Testsealabs COVID-19 Antigen Rapid Test sacara efektif tiasa nutupan galur varian coronavirus Omicron (B.1.1529)

    Ayeuna, perusahaan kami ngalaksanakeun perbandingan sareng analisa anu lengkep dumasar kana sekuen asam nukléat situs mutasi galur mutan Omicron anu diterbitkeun ku pangkalan data GISAID sareng epitope pangakuan antibodi protéin anti-N khusus anu dianggo dina Coronav...
    Maca deui
  • The Coronavuris is coming to an end

    Koronavuris parantos réngsé

    Obat pengobatan Coronavuris datang pikeun nyayogikeun pangrojong perawatan pikeun pasien anu katépaan.Peluncuran ubar Merck sareng Pfizer's COVID-19 masihan jalma kasempetan pikeun milih ubar khusus saatos katépaan ku coronavuris, sareng sacara psikologis aranjeunna henteu kedah hariwang deui ...
    Maca deui
  • Pfizer’s new crown oral medicine is effective, and the price is not cheap!

    Ubar lisan makuta anyar Pfizer mujarab, sareng hargana henteu mirah!

    Ditilik tina kaayaan ayeuna, naon anu kajantenan dina prosés distribusi vaksin sigana bakal diulang deui dina ubar lisan makuta énggal.Dinten Jumaah, waktos lokal, pamimpin farmasi global Pfizer ngumumkeun yén inhibitor protease na PF-07321332 sareng ubar antiviral Ritonavir (col...
    Maca deui