Warta Industri

  • Omicron is far more harmful than influenza

    Omicron jauh leuwih ngabahayakeun ti influenza

    Sanaos langkung lemah tibatan varian COVID-19 sateuacana, Omicron masih langkung maot tibatan flu, khususna pikeun anu henteu divaksinasi pinuh, saur para ahli dinten Rebo.Tingkat kematian COVID-19 sacara umum di Hong Kong sakitar 0.7 persén, sacara signifikan langkung luhur tibatan flu musiman,…
    Maca deui
  • Testsealabs COVID-19 Antigen Rapid Test can effectively cover coronavirus Omicron (B.1.1529) variant strain

    Testsealabs COVID-19 Antigen Rapid Test sacara efektif tiasa nutupan galur varian coronavirus Omicron (B.1.1529)

    Ayeuna, perusahaan kami ngalaksanakeun perbandingan sareng analisa anu lengkep dumasar kana sekuen asam nukléat situs mutasi galur mutan Omicron anu diterbitkeun ku pangkalan data GISAID sareng epitope pangakuan antibodi protéin anti-N khusus anu dianggo dina Coronav...
    Maca deui
  • The Coronavuris is coming to an end

    Koronavuris parantos réngsé

    Obat pengobatan Coronavuris datang pikeun nyayogikeun pangrojong perawatan pikeun pasien anu katépaan.Peluncuran ubar Merck sareng Pfizer's COVID-19 masihan jalma kasempetan pikeun milih ubar khusus saatos katépaan ku coronavuris, sareng sacara psikologis aranjeunna henteu kedah hariwang deui ...
    Maca deui
  • Pfizer’s new crown oral medicine is effective, and the price is not cheap!

    Ubar lisan makuta anyar Pfizer mujarab, sareng hargana henteu mirah!

    Ditilik tina kaayaan ayeuna, naon anu kajantenan dina prosés distribusi vaksin sigana bakal diulang deui dina ubar lisan makuta énggal.Dinten Jumaah, waktos lokal, pamimpin farmasi global Pfizer ngumumkeun yén inhibitor protease na PF-07321332 sareng ubar antiviral Ritonavir (col...
    Maca deui
  • After oral specific drugs come out, coronavirus may be routine

    Saatos ubar khusus lisan kaluar, coronavirus tiasa rutin

    Seueur jalma ngan ukur terang naon hartosna koronavirus tiasa rutin, tapi aranjeunna henteu terang logika khusus.1. Vaksin masih indispensable;influenzaisasi dumasar kana popularitas nyebar vaksin sareng ngadegkeun garis pertahanan kalayan rasio antibodi anu luhur dina po ...
    Maca deui