SERTIFIKAT KUALITAS

ryzshu
2

ISO 13485

3

ISO9001 en

4

ISO9001 CN

5

TAG

6

Daptar umum HSC EU

7

Daptar umum HSC EU

CERTIFICATE-5

MHRA pikeun Uji Antigén COVID-19

CERTIFICATE-6

MHRA pikeun Uji Antigén COVID-19

8

FSC pikeun UJI COVID-19

1

CE tina uji antigén ciduh COVID-19

CERTIFICATE (7)

CE pikeun Flu A/B+ COVID-19 Antigen combo rapid test

CERTIFICATE (8)

CE pikeun Flu A/B+ COVID-19 Antigen combo rapid test

CERTIFICATE (9)

CE pikeun Flu A/B+ COVID-19 Antigen combo rapid test

CERTIFICATE (1)

CE pikeun uji Antigén COVID-19 Salive

CERTIFICATE (2)

CE pikeun uji Antigén COVID-19 Salive

9

Sertifikasi FDA_ph

10

Lisensi _Rusia

11

Lisensi _Rusia

12

Sertipikat Peunteun Kredit

CERTIFICATE (3)

FSC pikeun uji COVID-19

CERTIFICATE (4)

FSC pikeun uji COVID-19

13

GMP pikeun Narkoba Sato

14

Sertipikat Patén-Canine Parvovirus

17

Sertipikat téknologi tinggi panganyarna 2021

15

Lisensi usaha

16

Lisensi Pabrik Antigén pikeun Narkoba Sato

0001

TESTSEALABS (ARTG 373151)(2)

0002

TESTSEALABS (ARTG 373151)(2)

0003

TESTSEALABS (ARTG 373151)(2)

2

1434-IVDD-067_2022 tanda

44

CE1011